Vandaag zijn wij geopend van tot . De webshop is gesloten wegens onderhoud.

Over ons

14 januari 2022 heeft Bryan Struijs de deuren geopend van visspeciaalzaak,
Het Visatelier Ginneken in Breda.
Een ‘’vis totaal’’ winkel, met een ruim aanbod en diversiteit in visproducten.
Zo vindt u bij ons in de winkel een ruim assortiment aan verse vis, gebakken vis, kant en klare traiteur hapjes, maaltijden, soepen, schaal en schelpdieren en nog veel meer! 
Onze winkel wordt iedere nacht bevoorraad met verse vis en dit ruime assortiment wordt met de grootste zorg en veel liefde voor u gepresenteerd in de toonbanken van onze mooie winkel aan de Prins Hendrikstraat.
Alles dagvers en uit eigen keuken!
Liefde voor het vak zit bij ons in het DNA, toen Bryan 15 jaar was en van de MAVO afkwam ging hij werken bij de visgroothandel van zijn vader.
Hier heeft hij alle kneepjes van het vak en de handel mogen leren, en daar heeft hij dan ook zijn liefde voor vis ontdekt. 

Ook zijn wij erg gespecialiseerd op het gebied van verse oesters, een ‘’guilty pleasure’’ van Bryan.
U vindt bij ons een ruim aanbod, en wat zeker in het weekend kan leiden tot wel 10 verschillende soorten uit heel de wereld.
Het beleveren van (Bredase) horeca is ook altijd blijven kriebelen vanuit de groothandel van zijn vader, en ook die worden bevoorraad vanuit onze winkel.
Wij verkopen niet alleen vis, we zorgen graag voor een beleving bij onze klanten, een uitgebreid advies voor een samengesteld diner, heerlijk lunchen op ons terras, workshops of catering aan huis.
Er is maar weinig wat niet kan bij Het Visatelier.